
Jak správně jíst?
Jezte několikrát denně čerstvé ovoce a zeleninu (především listovou), nejlépe v syrovém stavu. Přejděte na šetrný…
Jezte několikrát denně čerstvé ovoce a zeleninu (především listovou), nejlépe v syrovém stavu. Přejděte na šetrný…
Jednou z hlavních příčin, proč krevní tlak „vyletí“ nahoru, je výživa. Vědci zjistili, že správné složení…
V naších končinách se med nejčastěji používá ke slazení čaje, jako sladká pomazánka a také jako…
Snídaně: Musli s obilnými vločkami, sušeným ovocem a kefírem či jogurtem, nebo nastrouhané jablko s tvarohem nebo…
Nejdůležitějším pomocníkem pro správné trávení je vláknina. Tak se označují nestravitelné balastní látky, které jsou…
Česnek je trvalá rostlina a svůj původ má ve střední Asii. Obsahuje mnoho tělu prospěšných…
Čaj z kozlíku a meduňky 10g kořene kozlíku lékařského a 10g lístků meduňky 2 lžičky směsi…
Nejen přebytečná tělesná váha, ale všechno, co sníme těsně před tréninkem, zatěžuje organismus. Trávení pokrmů…
Kedlubny patří mezi oblíbené druhy zeleniny. Měli bychom je hlavně jíst proto, že obsahují dobrou…
K snídani byste se měli vzdát potravin, které obsahují bílou mouku a cukr! Tyto sacharidy se…